Blogginnhold

Både tekst og bilder er beskyttet av opphavsrettighetene i følge åndsverksloven. Kopiering skal ha skriftlig samtykke fra bloggeier

søndag 12. oktober 2014

Om følelser

Kjære deg.
Hverdagen er full av følelser, noen setter man pris på, andre ikke. De man ikke setter pris på, så som å å føle seg mislykket i en eller annen sammenheng, gnager.
Det er ganske merkelig at det er lettere å holde på de ikkesågode følelsene. Lettere enn å holde på gleden og optimismen. Tenk positivt er rådet man både får og gir, i slike sammenheng.
Ok? Men om man heller ikke lykkes med det, blir det for så vidt et dobbelt nederlag.
Faren ved å ikke komme seg ut av grublerigrøten er at man får en depresjon. Det kan være veldig alvorlig og tar tid å komme seg ut av.
Noen har nytte av stemningregulerende medisiner, andre ikke.
Nå skal man ikke tro at alle nedturer ender i depresjoner. For livet har sine variasjoner. Og å være lei seg, såret, sint eller nedstemt er også naturlig. Sorg er også en del av følelsesregisteret. Det er ikke bare solskinn å finne i noe liv. Så de vanskelige følelsene hører med.
At det er tungt mens det står på, er en side av dette, likevel, det endrer seg med tiden. Så det er håp så lenge det er liv.


Hilsen liv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar