Blogginnhold

Både tekst og bilder er beskyttet av opphavsrettighetene i følge åndsverksloven. Kopiering skal ha skriftlig samtykke fra bloggeier

søndag 14. juni 2020

Rasister uten å vite det?

Kjære deg.
Bussjåføren min er rasist. Jeg vet ikke om det kan ha sammenheng med at han kommer fra Balkan og kom som flyktning derfra, for mange år siden. Uansett. "Reinspika rassist", kaller en venn av meg ham. To grupper får regelmessig gjennomgå, fargede (konsekvent kalt niggere) og romfolk.

For tiden er det afroamerikanerne som får unngjelde. Trump er en flink fyr, egentlig burde han be om enda sterkere "virkemidler" mot dem. (Niggerne, altså) Og POTUS er ikke rasist, Han har jo hilst på fargede. Og afroamerikanerne er late, feite og giddesløse. Ikke rart at det må sterk lut til for å "oppdra dem".

De opptøyene og demonstrasjonene som foregår nå må slås ned. Basta.



Den andre bussjåføren min er amerikaner, han vil ikke flytte tilbake til USA. For mye vold, for gal president, for skjevt samfunn, i det hele tatt, ikke noe samfunn han vil trives i.

Det er sjelden (om jeg ikke tar skolebussen) mange på bussen, så det prates om dette og hint. Nå er det USA som opptar begge.

For å komme tilbake til min amerikanske bussjåfør: "Det hevdes at helsehjelp til alle er kommunisme, "over there". Kan ikke si at det er så kommunistisk her." Kan vel ikke si at jeg er uenig med ham.

Min balkanske sjåfør har en annen holdning til dette med helsehjelp: "Kan man gjøre penger på det, så klart man skal. Alle blir jo syke, så der er det "Big money" å hente."
Karikert? Overhode ikke, rett fra munnene.

Hilsen liv

2 kommentarer:

  1. Denne kommunisme forskrækkelse er det, som Bernie Sanders slås med. Hans tilhængere er selvfølgelig enige med ham, socialisme er ikke kommunisme og kommunisme er ond når det udarter til bestikkelse og undertrykkelse, lukning af grænser, koncentrationslejre, politiske fanger. Frygeligt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Om det gikk an å se forskjell på kommunisme og sosialismen, men selv her på berget er det enkelte om ikke evner det. Og så tror vi at verdens "tenåringsstat" skal klare det?? Kan hende mer utdannelse hadde hjulpet. Både her og der.
      Klem på deg ❤

      Slett